Olahraga Amerika

Olahraga Amerika

Baseball - Pastime Olahraga Nomer Amerika

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Baseball - Pastime Olahraga Nomer Amerika?

January 02, 2018 7

Apa olahraga nomer siji Amérika kepungkur? Aku isih bisa ngomong baseball? Sampeyan bisa nggawe statement sing 30 taun kepungkur lan ngluwihi titik kasebut nanging wis owah. Baseball mesthi nduweni sajarah paling sugeh kabeh olahraga. Nalika para penggemar baseball bisa ngobrol babagan sejarah baseball, dheweke pancen ngomong "sejarah". Maksudku nalika jeneng dicemplungake kaya Ty Cobb, Christy Mathews, Honus Wagner lan Babe Ruth sing ngomong babagan sejarah utama. Sampeyan bisa bali menyang wiwitan abad kaping 1900. Iki wis diganti. Wis bola basket dadi Amerika # 1 pastime? Bisa Sepak Bola Bisa Amerika # 1 pastime? Kanthi muncule lan popularitas basket lan bal-balan, saiki bisa dadi argumentasi ing olahraga sing dadi # 1 hiburan ing Amerika.

Basketball pancen njupuk nalika taun 1980-an minangka Magic Johnson lan Larry Bird njupuk NBA ing tingkat liyane. Mesthine basket wis populer lan duwe bintang-bintang sing kepungkur kayadene Jerry West utawa Dr. J nanging terobosan nyata teka ing taun 1980-an lan saka ing kono dheweke pancen ngalahake Michael Jordan dadi 90-an. Basketball malah dadi banget global saiki amarga akeh bintang NBA metu saka negara liya. Ana wektu nalika tim "Dream Team" asli bintang NBA lolos ing Olimpiade lan ngadhepi kompetisi. Dina iki, luwih apik siap amarga ana bakat sing akeh banget ing negara-negara liya sing kompetisi kaku. Kaya basket, bal-balan wis dadi favorit akeh penggemar olahraga nanging popularitas wis berkembang akeh. Iku apik tenan rating sing Super Bowl Minggu ndadekke. Padha uga ngobrol babagan nggawe Super Bowl Minggu liburan nasional. Sanadyan baseball isih dadi olahraga populer, akeh wis nglakokake baseballs klasik kanggo bal utawa oranye gedhé lan bola coklat sing aneh.

Ing taun 2050 basket lan bal-balan bakal nduweni sajarah kaya sejarah kaya baseballs lan mungkin sepak bola bakal nggawe upaya dadi olahraga Amerika. Aja ngguyu! O.K., go ahead lan ngguyu. Padha nyoba kanggo taun; iku ora bakal kelakon. Sepak bola mesthine minangka olah raga # 1 donya, nanging bakal ditindakake ing Amerika? Aku ora tau weruh kedadean iku. Mulane apa acara olah raga # 1 ing Amerika? Sampeyan kudu nelpon sing siji nanging baseball bakal tansah Amérika # 1 pastime. Sugih ing sajarah lan akeh kenangan kanggo wong kabeh abad. Yen sampeyan duwe komentar babagan subjek iki utawa pengin luwih akeh olah raga ora ragu-ragu mriksa situs web kita.
Read More